Srpska pjevačica Dragana Mirković nedavno je najavila koncert u zagrebačkoj Areni 3. svibnja 2024., a hrvatska publika s nestrpljenjem iščekuje njen dolazak. Jedna od najvećih regionalnih zvijezda ujedno slavi i jubilarnih 40 godina karijere, a koliko je uspješna dokazuje i činjenica da živi u dvorcu Ebenfurth kraj Beča.

Inače, Draganin dvorac ima 15 tisuća kvadrata, a nagađa se da je koštao čak 50 milijuna eura, prenosi Express.ba. Uz to, ima kristalne lustere i pozlaćena ogledala, a najdragocjeniji je svakao kulturno-povijesni značaj.

'Tu su i ogromne sale koje zauzimaju čitavo krilo, a neke čak i dva. Na drugom katu nalazi se i balska dvorana. Dio prvog kata želimo pretvoriti u muzej i otvoriti za posjetitelje i školske ekskurzije, ali ne namjeravamo naplaćivati ulaz', rekla je jednom prilikom.

Toni-Bijelic-i-Dragana-Mirkovic.jpeg
Instagram 

Ondje živi sa suprugom Tonijem Bijelićem, a dvorac su kupili još 2010. godine. Sudbonosno 'da' izrekli su 1999., a zajedno imaju sina Marka i kći Manuelu. Dragana nikad nije skrivala koliko je ponosna na svoju djecu, a upravo su joj oni izvor najveće sreće i bogatsva.

'Teško mi pada što oni više nisu u obiteljskom gnijezdu. U Beču su zbog fakulteta i žive u odvojenim stanovima. Nisu trenutno sa mnom, ali koriste svaki slobodan trenutak da budu s mamom i tatom. Toni i ja smo njima tamo napravili pravi ugođaj. U dvorcu imamo veliku igraonicu s bilijarom i svime što klinci obožavaju' rekla je za Ekskluziva.ba.