Pjevačica Rita Ora pojavila se na dodjeli nagrada 'British Fashion Awards 2023' i šokirala obožavatelje neobičnom odjevnom kombinacijom. Naime, Ora je osvanula u dugoj crnoj haljini, dok je leđa ukrasila srebrnim šiljcima.

Rita Ora
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

'Ovo simbolizira nešto zlo', 'Izgledaš kao reptil', 'Godzilla', 'Ovo je čudno', 'Ovo nije ni lijepo ni moderno', 'Kako možeš sjediti u ovom', 'Želiš li da ti pošaljem sliku skolioze moje kćeri, povraća mi se kad ovo vidim, znajući koliko moja kći pati', 'Grozno', brzo su joj poručili brojni pratitelji na društvenim mrežama.

Rita je ubrzo na svom Instagram profilu podijelila i snimku procesa izrade cijele kombinacije, a sve je trajalo čak tri sata. Ipak, pjevačica je zbog mnoštva negativnih komentara ubrzo ograničila mogućnost komentiranja ove objave.

Rita se crvenim tepihom prošetala u pratnji supruga Taika Waititija, s kojim je u braku od prošle godine. Osim što je pronašla  mirnu ljubavnu luku s osebujnim redateljem cvijeta joj i karijera, no dok nije upoznala Taika medijske stupce punile su vijesti o njezinom nimalo pohvalnom ljubavnom životu.

Više fotografija slavne pjevačice, pogledajte u galeriji:

Profimedia Tijelo i lice Rite Ore