U prekrasnom ambijentu hotela Zonar Zagreb predstavljen je novi broj magazina Storybook, revolucionarno izdanje stvoreno sinergijom umjetne i ljudske inteligencije.

Predstavljanje novog broja uveličale su i brojne poznate osobe poput Arije Rizvić, Larise Lipovac, Elene Dizdar, Loredane Bahorić, Ogi Antunac, Tihane Harapin Zalepugin, Mirana Kurspahića, Mare Bratoš, Lane Puljić, Damira Begovića, Ane Marie Ricov, Isabelle Rakonić te mnogih drugih.

Storybook Zonar - web_RG (104).JPG
Robert Gašpert 

Događaju je prisustvovao i sin Daniele Trbović, Lovro Vlajki, kojeg nemamo prilike često vidjeti u javnosti. Mladić je stigao u društvu prijatelja, a na sebi je imao kratki crni kaput, traperice i šareni trendi šal.

Inače, 23-godišnji Lovro studira Politologiju na Fakultetu političkih znanostiu Zagrebu, a mama Daniela je u ranijem intervjuu za Story.hr kratko progovorila o njemu.

Storybook Zonar
Robert Gašpert Lovro Vlajki

'Ide svojim putem. Mi smo jedan na jedan. Vrlo često se tješim - 'ma dobro, zdrav je'. U principu je super osoba, ali ja nisam osoba koja svoje dijete kuje u zvijezde, možda bih trebala biti poticajnija mama, ja sam onako, mama - bič božji', rekla je tad.

'Nisam stroža, nego želim da razvije sve svoje sposobnosti i kapacitete, da ne bude lijenčina. Nije, ali uvijek može bolje', objasnila je.

Daniela Trbović i sin Lovro Vlajki
Robert Gašpert 

Inače, Daniela je Lovru dobila 2000. godine u braku sa stručnjakom za odnose s javnošću i marketing, Šimom Vlajkijem.

Podsjetimo, na Instagram profilu HRT-a, osvanula je snimka s glazbene nagrade Porin iz 1995. godine, a mnogima je na snimci za oko zapela Danielina drugačija frizura.

Iako smo se zadnjih 20 godina navikli na njezin prepoznatljiv bob, omiljena voditeljica u mladosti je imala dugu crnu kosu.

Na snimci vidimo Vannu koje je te večeri osvojila tri nagrade, a intervjuirala ju je Daniela Trbović.