Omiljena domaća voditeljica Daniela Trbović nedavno je proslavila 60. rođendan. O privatnom životu ne govori često, a posljednjih par godina posvetila se obitelji i poslu.

Na Instagram profilu HRT-a, osvanula je snimka s glazbene nagrade Porin iz 1995. godine. Na snimci vidimo Vannu koje je te večeri osvojila tri nagrade, a intervjuirala ju je Daniela Trbović.

'U koliko ste kategorija bili nominirani?', upitala je Daniela Vannu, koja je u tužnjikavom tonu odgovorila 'u osam'.

'Dobro osam od toga je?' Tri. 'Dobivene?' Da. 'Čekaj, vi ste nezadovoljni?', upitala je voditeljica tada Vannu.

'Jako sam zadovoljna, pa vidjela si da smo bili jako sretni. Dečki su se vrtjeli po stageu ja navodno nešto znam reći u životu, ali kada dođem pred ovaj mikrofon i trebam se zahvaliti, na nivou sam dvogodišnjeg djeteta, to je strašno.'

Kako je izgledala Daniela Trbović s dugom kosom
Story 

Mnogima je na snimci za oko zapela Danielina drugačija frizura. Iako smo se zadnjih 20 godina navikli na njezin prepoznatljiv bob, omiljena voditeljica u mladosti je imala dugu crnu kosu.

Inače, omiljena voditeljica je prošle godine u emisiji dr. Becka na HRT-u progovorila o svojoj dugogodišnjoj borbi s miomima.

Daniela-Trbovic.jpg
Story arhiva 

'Moja priča počela je 2010., imala sam histerektomiju, miom koji je rastao. Sigurno 15, 20 godina pratila sam to, i prije nego što sam postala majka imala sam miom, zanijela sam bez problema, ali sam morala čuvati trudnoću. Rodila sam početkom 2000., a 2010. na samom početku morala sam ići na operaciju jer sam imala tegobe, odnosno krvarenja, bolove i nakon toga su izvadili i maternicu i jajnike, izveli ovarijektomiju i histerektomiju', otkrila je Daniela gostujući na HRT-u.

Podsjetimo, Daniela je nakon razvoda od supruga Šime Vlajkija, koji je preminuo u ožujku ove godine, posvetila se obitelji i poslu. Razveli su se 2005. godine, a braku su zajedno dobili sina Lovru.

Preminuo Šime Vlajki, bivši suprug Daniele Trbović
Pixsell/Davorin Višnjić 

O Lovri se danas vrlo malo zna i rijetko ga imamo priliku vidjeti u javnosti.

Ipak, poznato je da mladić studira Politologiju na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a mama Daniela je u ranijem intervjuu za Story.hr kratko progovorila o njemu.

Danijela Trbović i sin Lovro Vlajki
Robert Gašpert 

'Ide svojim putem. Mi smo jedan na jedan. Vrlo često se tješim - 'ma dobro, zdrav je'. U principu je super osoba, ali , možda bih trebala biti poticajnija mama, ja sam onako, mama - bič božji', rekla je tad.

Više fotografija omiljene voditeljice, pogledajte u galeriji: 

Robert Gašpert, John Pavlish Voditeljica Danijela Trbović