Franka Batelić i Vedran Ćorluka Novu godinu dočekali su izvan Hrvatske, sa sinom Viktorom i kćerkom Gretom otišli su na skijanje. S njima su bili njena majka Ingrid i brat Nikola.

Franka je na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija snježnih radosti njene djece, a otkrila je i kako su dočekali novu godinu. Najviše ju je zabavuio outfit u kojem je dočekala novu godinu:

Više pogledajte u galeriji:

Instagram Franka Batelić

'Zadnji dani 2023. Neka 2024. bude blaga i puna nade, da nam ponešto da iz nje naučimo, al' i pokloni nešto na čemu ćemo joj biti zahvalni. U ovim čudnim vremenima ja sam zahvalna upravo na ovakvim trenucima na fotkama, na toj sreći i bezbrižnosti koju vidim u očima svoje djece. Zahvalna što imam ova dva mala srca koja čuvam i ovih ih dana koji tren duže držim za ruku nakon što navečer sklope oči. Neka je svima mirna i sretna Nova', napisala je Franka na Instagramu.

Pjevačica i bivši nogometaš u braku su od 208. godine, kad su se vjenčali u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama. Sina Viktora dobili su u siječnju 2020. godine, a u studenom prošle godine stigla im je i malena Greta.