Pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorlukakrajem 2020. godine uselili su u svoj novi dom čija se vrijednost procjenjuje na oko dva milijuna eura, a svako toliko na Instagramu objavi djelić luksuznog doma. 

Nedavno je na svom Instagram profilu objavila 'get ready with me' tip videa koji je snimila u svojoj modernoj kupaonici i oduševila njezine vjerne pratitelje. Ipak, najviše je pažnje privukla Frankina luksuzna kuponica, čije fotografije možete pogledati u našoj galeriji:

Instagram Domaća pjevačica je u nedavnom Instagram videu pokazala svoju luksuznu kupaonicu.

Franka je na Instagramu dosad objavila nekoliko fotografija iz različitih kutova prostrane kupaonice. Na fotografijama možemo vidjeti da Franka i njezina obitelj imaju kadu i tuš stijenu od smeđeg mramora. Pjevačica je jednom prilikom dala uvid i u neutralne stepenice i nesvakidašnje vaze pored koje je pozirala na jednoj svojoj fotografiji. Također je podijelila i dio velikog dnevnog boravka koji je uređen u neutralnim tonovima.

Zidovi su obojani u bijelu i bež boju. Srce dnevnog boravka čini veliki kamin, a pored njega se nalazi veliki kauč u sivoj boji. Zavjese su također u sivoj boji, dok podovima dominira svijetlo drvo. Njihov se dom proteže na više etaža, a zanimljivo je i da je jednom objavom Franka otkrila da obitelj uživa i u kućnom kinu.

Dnevni boravak Franke Batelić
Instagam 

Vila je rad ahitekata Zorana Zidarića i Tomislava Ćurkovića, a bila je nominirana za nagradu Drago Galić, koja se dodjeljuje za najuspješnije godišnje ostvarenje na području stambene arhitekture. Lijepa pjevačica i nogometaš Vedran Ćorluka stanuju u centru Zagreba u luksuznoj vili koja je smještena iznad Britanca te se prostire na više od 1500 metara četvornih. Više fotografija vile pogledajte u galeriji.

Emica Elvedji/PIXSELL, Instagram Kuća Franke Batelić i Vedrana Ćorluke