Pjevačica Maja Šuput redovito s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli detalje iz svakodnevice, a mnoge posebice raduje kad otkrije nove dogodovštine sa sinčićem Bloomom.

Sada je na svom Instagram profilu objavila kako je s obitelji otputovala u Istanbul i objavila preslatke fotografije iz zračne luke.

Sada je Maja objavila video iz prekrasnog Istanbula, u kojem je s obitelji u luksuznim restoranima i hotelima. Svu pažnju ponovo je ukrao njezin mezimac Bloom, kojem nisu mogli odoljeti ni konobari.

'Nekad sam konobarima ja bila zabavna, a sada naravno samo Bloom...', 'požalila' se Maja svojim vjernim pratiteljima.

Obitelj u Istanbulu čeka let za lokaciju na kojoj će provesti Majin godišnji odmor.

Bloom Tatarinov u Turskoj.
Instagram 

Uslijedio je Majin Story iz jednog restorana gdje su ona i njezin suprug Nenad uživali u luksuznoj večeri, a u videu vidimo veselog Blooma koji razigrano pleše u separeu.

'I tak... pleše po separeima', napisala je pjevačica u videu, u kojem se na sinčićev ples hvatala za glavu.

Bloom Tatarinov u Istambulu.
Instagram 

Inače, Maja je u nedavnom intevjuu opisala Bloomov karakter. 'Iznimno je dobroćudan. Jako je veseo, plače samo kada želi nešto što mu eventualno u tom trenutku ne mogu dati. Mislim da smo dobili pravog veseljaka kojemu su glazba i ples na prvome mjestu, ali nakon hrane. Gurman je na mamu i tatu.'

Podsjetimo, nedavno je svima zapeo za oko Bloomov luksuzni outfit. Naime, Bloom je na sebi imao crnu lakiranu jaknu brenda Moncler (193 eura), Jacardi Paris majicu (85 eura), a na nogicama je imao Nike Air Max 90 LTR tenisice (80 eura).

Bloom Tatrinov nosi luksuzne marke.
Instagram 

Ubzo je uslijedio i Majin Instagram story iz aviona, za koji se Bloom presvukao u malo ležerniju varijantu.

Dok je nestrpljivo iščekivao polijetanje aviona, Bloom je na sebi imao popularnu majicu s medvjedićem brenda Ralph Lauren, čija je cijena 85 eura.

Više fotografija malenog Blooma, pogledajte u galeriji:

Instagram Bloom Tatarinov sa slamnatim šeširom