Bivša prva dama Amerike Melania Trump prolazi kroz teško razdoblje. Naime, njezina voljena majka Amalija Knavs preminula je u 79. godini života, a to je s javnosti podijelila sama Melania, objavivši na svom profilu na X-u.

'S dubokom tugom objavljujem da je moja voljena majka Amalija preminula. Amalija Knavs bila je snažna žena koja je uvijek bila graciozna, topla i dostojanstvena. Bila je potpuno posvećena mužu, kćerima, unuku i zetu. Neizmjerno će nam nedostajati i nastavit ćemo poštovati i voljeti njezinu ostavštinu', napisala je Melania u emotivnoj objavi.

O smrti svekrve oglasio se i Donald Trump i to na društvenoj mreži Truth Socialu. 'Ovo je tužna noć za cijelu obitelj Trump! Melanijina lijepa majka Amalija upravo je otišla na prekrasno mjesto na nebu. Bila je nevjerojatna žena i nedostajat će nam!'

Preminula majka Melanije Trump.
Goff Photos / Profimedia 

Od čega je točno bolovala njezina majka nije poznato, no ono što se zna je da je upravo zbog majke i njezinog zdravstvenog stanja Melania Trump umjesto s obitelji na zabavi u Mar-a-Lagu, Božić i Novu godinu dočekala s njom u bolnici.

To je potvrdio i sam Trump rekavši kako je Melania uz majku, koja je jako bolesna, u bolnici.