Maja Šuput, pjevačica i članica žirija showa 'Supertalent' na Novoj TV odlučila je oduševiti svoje fanove i putem nagradne igre darovati odjeću svog sinčiča Blooma, koju je prerastao.

'GIVEAWAY. Početi novu godinu s dobrim djelima naša je odluka. Uvidom u ormare shvatili smo da već neko vrijeme nismo darivali robicu od Blooma a znamo da ima netko kome treba. Spakirali smo punoooo robice, cipelica i igračaka i spremni smo poslati od srca. Samo nam treba prava adresa pa pišitee', poručila je na Facebooku i Instagramu.

Maja je sada na svom storiju objavila novi video gdje je proglasila tko je dobitnik nagradne igre. Inače, ovo nije prvi put da Bloom poklanja svoju robicu i time pokazuje da je humanitarac od malih nogu.

'Dragi moji, ja sam završila svoj giweaway. Evo natrpala sam jednu ozbiljnu vreću robe, ne može se ni dići koliko je teška, ima svega unutra. Ja sam se odlučila da poklonim odjeću ocu koji je na Korčuli ostao bez supruge sa četvero malodobne djece, od kojih je jedno dvomjesečna beba, kako ste mi i vi svi sugerirali.

Maja odjeća.PNG
Instagram 

Jest da je moj Bloom malo veći, ali vjerujte mi da bebe rastu kao gljive. S obzirom na to da se radi o bebi, stavila sam i hranu, malo Majushka kozmetike, posude, igračaka, ma svega. Samo nemam adresu tako da mi pošaljite adresu od gospodina s Korčule da mu mogu dostaviti. Evo nadam se da smo svi zajedno napravili nešto pametno', poručila je Maja u videu.

Više Bloomovih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram Bloom Tatarinov sa slamnatim šeširom