Maja Šuput podijelila je nove Bloomove fotografije i pokazala kako su proveli nedjelju. Naime, mama i sin bili su na ručku s Majinom prijateljicom, gdje su uživali u različitim delicijama. 'Misija dana: pojesti svima sve iz tanjura dok ne gledaju', našalila se Maja.

Bloom
Instagram 

Na fotografijama vidimo malenog dječaka kako uživa u desertu, točnije štrudli. Nakon toga, Maja i Bloom zaputili su se u park na igranje. 'Iz aviona u parkić. Sasvim obična nedelja', napisala je Maja.

Podsjetimo, Maja je nedavno za časopis Story otkrila kakva je 2023. godina bila za Blooma i rekla da prošle godine niti jednom nije bio bolestan.

'Njemu je ova godina zaista bila iz snova, iako ima svega dvije godine i devet mjeseci. Započeo ju je na Mauricijusu, rođendan je slavio u Dubaiju, u svibnju smo tatin rođendan proslavili na Ibizi, 63 dana bio je na ljetovanju, putovao je po cijelom Jadranu.

U listopadu je skoknuo do Miamija, a u rujnu je krenuo u vrtić, što mu je najdraže mjesto na kugli zemaljskoj. I eto... Da pokucamo u sto drva, nijednom u 2023. nije bio bolestan. Stekao je nove prijatelje, priča kao navijen i pokazao je u kojem smjeru želi ići, a to je samo glazba', rekla je pjevačica.

Više Bloomovih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram Bloom Tatarinov u Dubaiju