Dan je zaljubljenih, a imali li veće ljubavi od one između majke i sina? Da je riječ o posebnoj vrsti ljubavi zna i pjevačica Severina, koja je na Instagramu pokazala što joj je njezin Aleksandar poklonio za Valentinovo.

'Hvala sine', napisala je pjevačica pored fotografije prekrasnog buketa crvenih ruža.

Severina dobila buket za Valentinovo.
Instagram 

Inače, pjevačici posljednjih tjedana nije lako. Vrhovni sud ukinuo je presudu Županijskog suda u Splitu te sina Aleksandra, kojeg je pjevačica dobila u vezi s bivšim partnerom Milanom Popovićem, ponovno povjerio ocu.

Nema tko nije komentirao ovu situaciju, od njenih kolega do predsjednika države. Za svoje se dijete nastavlja boriti, a na jednom koncertu je otkrila da četiri dana nije ustala iz kreveta.

Severina je sinu Aleksandru Popoviću ispunila želju na Korčuli
Instagram 

Podsjetimo, Severina je jučer nastupala na Samoborskom Fašniku i privukla brojne obožavatelje. Pjevala je oko dva sata svoje najveće hitove, a u jednom trenutku izvela je sina na pozornicu.

Bilo je to tijekom pjesme 'Rođeno moje', koju Severina neko vrijeme nije pjevala na koncertima jer je podsjeća na period kad je ostala bez sina.

Severina
Story 

Dječak je na pozornici bio jako kratko i nije ništa rekao, a pjevačica ga je na kraju zagrlila pa je napustio pozornicu.

Severina je na Trgu fašničkih velikana stalno komunicirala s obožavateljima, a nekoliko puta je spomenula da ima temperaturu. Ipak, ni to je nije spriječilo da dođe u Samobor i napravi spektakl.

Više fotografija Severine i Aleksandra, pogledajte u galeriji:

Instagram Severina i Aleksandar