Danju je često po sudovima, a noću pjeva na gažama, ali Severina Vučković kaže kako joj je u životu itekako zanimljivo. Odgovor na pitanje odakle crpi energiju s obzirom na to da se čini kako je sve dobro kad izađe pred publiku, a zna da privatno vodi bitku za skrbništvu nad sinom, ne zna ni sama. Istu stvar pitali su je i njezini ukućani. 

Severina
Robert Gašpert 

'Pošto sam ovaj tjedan provela u ponedjeljak na kaznenom sudu, utorak na općinskom sudu, srijedu na socijalnom, četvrtak kod doktora, evo danas na nagradama, sutra imam koncert i onda se to tako ponavlja. Mislim, zabavno je', našalila se Severina za InMagazin

Kaže kako je humor ono što je drži na životu. 

Severina
Matea Smolčić 

'Treba bit humora! Humor nas je održao, njemu hvala, mi smo doma jako duhoviti. Pronalazila sam se u raznim pjesmama ovdje - 'Mama ljubila morona!', dodala je u svom stilu. Voli se i našaliti na svoj račun. Pogotovo kad joj osmijeh na lice izmami dugogodišnji kolega i veliki prijatelj Petar Grašo. 

'Rekao mi je Grašo da izgledam kao da sam izašla iz friteze... volimo se počastiti s vremena na vrijeme', otkrila je. Nedavno je na dodjeli nagrada 'Zlatni studio' osvojila nagradu za najbolju pjevačicu, koju nije očekivala. Konkurencija su joj bile Nina Badrić i Vanna.

Na dodjeli se pojavila u društvu majke Ane, koja joj je najveća potpora u svemu što radi.

Što je Severinina majka govorila nakon optužbi njene sestre
Instagram 

'Moj život nije sudnica, nego pozornica', rekla je Severina publici. Kaže kako je njezina osnovna karakteristika to što je od svojih početaka do danas ista u jednoj stvari. 

'Izađem na binu kao Indijanac i potpuno bez mozga ostavljam ne samo srce nego i ruke i noge. Naime, ja imam dva teniska lakta. Ne znam kako sam to zaradila, vjerojatno plešući jer tenis sam igrala davno. Nema tu neke računice. Jednostavno, valjda ili jesi ili nisi, pa ono, možda mi se čini da ipak jesam', ističe. 

Više fotografija Severine pogledajte u galeriji: 

Instagram Severina