Aleksandra Prijović (28) u veljači će imati pet koncerata u dvorani Gradski vrt u Osijeku. Prvi je 13. pa 14., 15., 17. i 18. veljače, a mi smo se tim povodom prisjetili izjave glazbenika Saše Popovića, koji je rekao kako je Aleksandra umalo odustala od karijere.

Saša Popović i Aleksandra Prijović
Stefan Jokić/KURIR 

Jedan od pokretača showa 'Zvezde Granda' i član žirija istaknuo je kako se zahvaljujući njemu to nije dogodilo. Ispričao je kako je Aleksandra došla 2011. na audiciju u Suboticu, prošla je nekoliko epizoda, a kad je došao period na glasovanje gledatelja - ispala je. Razočarala se jako, a Saša tvrdi kako se iduće sezone sjetio upravo nje jer su mu nedostajale 2 djevojke za popuniti novu sezonu. 

'Onda sam odlučio zvati djevojke iz prošle sezone, tko dobije najviše glasova da popunimo za tu sezonu. I tajnica zove Aleksandru, ona je bila u Belom Manastiru, kaže: 'Neću se natjecati, ispala sam, jednostavno narod nije glasao za mene.' I neće, a ja sam onda uzeo slušalicu i kažem: 'Slušaj, Aleksandra, ovo ti je posljednja šansa, dođi pa što bude, prođeš - prođeš. I te su godine prošle ona i Andreana Čekić i u toj 2012./2013. bila je fantastična', prisjetio se Saša, prenosi Kurir.

Aleksandra-Prijovic.jpg
Kurir 

Inače, prije Osijeka, Aleksandra je tri puta rasprodala beogradsku Arenu i zagrebačku čak pet puta. Krajem prošle godine ispričala je kako se osjećala kad je trebala prvi put izaći na pozornicu u prepunoj dvorani u Beogradu. 

Aleksandra Prijović
PETAR ALEKSIĆ/KURIR 

'Tresla sam se cijeli dan. Bila sam mokra, nisam se mogla smiriti. Noć pred koncert sam bila super. Očigledno nisam bila svjesna da je meni sutra koncert. Svi oko mene su bili pod stresom. Pitali su me kako ću spavati, kako se osjećam... Poslije svih tih pitanja počela sam i ja razmišljati i nisam mogla zaspati. Tada kada sam dobila tremu, do samog izlaska ona nije prestajala', iskreno je rekla pa dodala da joj je podrška publike i ljubav koju je osjetila dali veliki vjetar u leđa. 

Aleksandra Prijović
Instagram 

'Imala sam osjećaj poslije prve pjesme kao da mi je to stoti, a ne prvi koncert u životu', ispričala je Prijović za Extra FM. Za Aleksandru se kaže kako je jedna od najuspješnijih pjevačica današnjice, a postala je glazbeni fenomen kada je jedina uspjela rasprodati pet uzastopnih koncerata u Areni Zagreb u prosincu 2023. godine. 

Više o Aleksandri pogledajte u galeriji: 

Instagram, PETAR ALEKSIĆ/KURIR Aleksandra Prijović