Story je ekskluzivno objavio da je Jerko Leko u vezi s crnokosom Ivanom i da su nedavno dobili kćer. Nije poznato gdje se par upoznao, znamo samo da je njegova nova odabranica iz Livna i da su presretni zbog dolaska djevojčice.

Nekadašnji nogometni reprezentativac, a danas trener NK Jaruna zahvalio nam se na čestitkama, no nije htio ništa komentirati.

Jerko je ranije bio u braku s Ivom Šarić, s kojom je dobio dva sina, danas 12-godišnjeg Carlosa i 10-godišnjeg Leona. Njihova ljubavna priča započela je 2008. nakon što se kao igrač AC Monaca razišao s bivšom Misom Hrvatske Majom Cvjetković.

Fotografije njihovog vjenčanja pogledajte u galeriji:

Story Vjenčanje Jerka Leke i Ive Šarić

'Iva i ja slično razmišljamo, vesele nas iste stvari i odlično funkcioniramo zajedno', rekao je Leko na početku veze s Ivom.

Podsjetimo, bivši Dinamovac i bivša manekenka upoznali su se prije 15 godina, a domaći mediji odmah su ih prozvali zlatnim parom. Nakon četiri godine veze, Iva i Jerko vjenčali su se u crkvi Sv. Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci, a s oko 300 uzvanika slavili su ulazak u ‘bračne vode’.

Na početku je sve bilo idilično, par se 2012. ostvario i u ulozi roditelja, a na svijet je došao preslatki Carlos. Ljubav je cvjetala, a i obitelj se širila pa je dvije godine nakon stigao još jedan dečkić, tatin nasljednik Leon. 2017. godine krenula su šuškanja o razvodu, a po zagrebačkim kuloarima kružile su priče kako Jerko i Iva pokušavaju spasiti brak. Ipak, vrijeme je pokazalo kako spasa ipak nije bilo.

Vjenčanje Ive Šarić i Jerka Leke
Story 

Iva je danas udana za Brunu Petkovića, kojem je sudbonosno da izgovorila u prosincu prošle godine, na svoj 35. rođendan.

Za vezu bivše manekenke i nogometaša saznalo se krajem 2020. godine, a u travnju 2021. godine na svijet im je stigao sinčić Adrian.