Saša Lozar ispričao se Severini, nakon što su ga prozvali za neumjesno ponašanje. Naime, nakon proglašenja finalista Dore počela je pres konferencija na kojoj je Severina dijelila jaja kandidatima, a Saša je rekao da 'ima još jedno jaje' te krenuo otkopčavati šlic.

'U životu postoje momenti kada se pretjera. U jučerašnjem ludilu i atmosferi izrekao sam Severini totalnu glupost i nešto što nikad ne bih rekao. Seve, stvarno mi je žao što sam povrijedio tebe, tebi drage ljude ili bilo koga. Znaš da mi to nije bila namjera. Oprosti', napisao je potom pjevač na Instagramu.

HRTi_-_2024-02-22_21.03.14.png
HRT 

Inače, Saša je sinoć izborio finale s pjesmom 'Ne plačem zbog nje', a mnogi smatraju kako mu tamo ipak nije mjesto. Tako je na društvenim mrežama munjevito postala viralna snimka njegove izvedbe na kojoj i nije zvučao baš najbolje.

'Daj, što je ovo?', 'Ovo je doslovno kao da gledam one namještene failove od audicija na 'Hrvatska traži zvijezdu' 2013.', 'Je l' ovo realno?', 'Kad mi komarac proleti pokraj uha', glasili su samo neki od komentara na Sašin račun.

Ni sam Saša nije ostao imun na ove komentare pa se oglasio na svom Instagram profilu. 'Slušajte, bolje biti viralan nego sterilan. J*biga. Shit happnes. (S*anja se događaju). Vidimo se u finalu. Još je k tome veljača, mačke će me razumjeti', rekao je Lozar kroz smijeh.

Više fotografija Severine na Dori pogledajte u galeriji:

HRT Severina na Dori