'Maja se odlično snašla, predivno izgleda i baš paše uz Duška', komentiralo se nakon prve polufinalne večeri Dore u četvrtak. Večeras je na rasporedu druga polufinalna večer izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, a uz Duška Ćurlića će voditeljica biti Anja Cerar.

Anji će ovo biti prvo iskustvo s Dorom i Eurosongom.

'Dora je živopisna manifestacija, popkulturni fenomen koji pratim oduvijek i sudjelovati u njoj na ovaj način nadrealan je osjećaj! Sam format je prilično drugačiji od emisije Art à la carte kojom se svakodnevno bavim, ali biti dio eurovizijske eksplozije žanrova jedinstvena je i zabavna prilika. Već su pripreme odlično iskustvo, pogotovo uz sjajnu Maju i zaštitno lice i glas Dore, Duška', rekla je ranije Anja.

Inače, Anja je komparatistica i povjesničarka umjetnosti. Gledatelji je znaju po tema iz kulture koje obrađuje kao urednica i voditeljica u emisiji 'Art à la carte'. Maja, Duško i Anja skupa će biti u finalu, kada će voditi finalnu epizodu Dore. 

Voditelji Dore
Dario Njavro/HRT 

Pjesmu još nemamo, ali s obzirom na ono što se nudi u 1. i 2. polufinalnoj večeri, kladionice nam daju velike šanse za pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu. Na trećem smo mjestu. Prva je Ukrajina, a druga Italija. Vidjet ćemo hoće li se situacija promijeniti početkom idućeg tjedna, s obzirom na to da će se u nedjelju doznati koja pjesma će nas predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu. Na domaćim kladionicama najbolje stoje Baby Lasagna, Let 3, Eugen, Vatra...

Kako izgleda nastup Leta 3 na ovogodišnjoj Dori, pogledajte u galeriji: 

HRT Severina na Dori