Jedan od izvođača koji je privukao najviše pozornosti na ovogodišnjoj Dori bio je Saša Lozar, ne samo svojom izvedbom pjesme ‘Ne plačem za njom’, već i komentarom koji je uputio Severini (inače glavnom iznenađenju prve polufinalne večeri Dore), a za koji se naknadno morao ispričati.

Severina i Saša
Marko Prpic/PIXSELL 

Iako se puno kritizirao njegov nastup, Saša je otkrio čiji ga je komentar najviše dotaknuo, a radi se o reakciji njegove 15-godišnje kćeri Eve, koja je tijekom očeva nastupa zaplakala.

‘Kad sam vidio na snimci svoju kćer kako je zaplakala u publici dok sam ja pjevao, pitao sam je zašto je plakala. Ona je rekla: 'Tako si me dirnuo pjevanjem'. Tu sam se razoružao skroz’, ispričao je Saša za HRT.

Podsjetimo, Saša je nedavno proslavio 18. godišnjicu braka sa samozatajnom suprugom Marinomkoju gotovo nikad ne viđamo u javnosti, a Eva je njihovo jedino dijete.

Saša Lozar objavio fotografije s proslave rođendana kćeri Eve Lozar
Instagram 

Pjevač je o kćeri govorio i u ranijem intervjuu za magazin Story.

‘Ona je u godinama kada nije ni na nebu ni na zemlji. Voli moju glazbu i uvijek mi je podrška, ali to je to što se tiče njezina uplitanja u moj posao. Njezini prijatelji iz razreda puno više prate moje nastupe i društvene mreže pa je redovno obavještavaju tako da je u tijeku’, rekao nam je tad Saša.

Više obiteljskih fotografija Saše Lozara pogledajte u galeriji: 

Instagram Saša Lozar s obitelji