Kći pokojnog kralja popa Michaela Jacksona, Paris Jackson, ranije ovog mjeseca viđena je na 66. dodjeli nagrada Grammy, a mnoge obožavatelje oduševio je njen fizički izgled.  Mladu glazbenicu već godinama nazivaju 'najtužnijim očima Hollywooda', a nakon očeve smrti 2009. prošla je kroz buran životni period.

Paris Jackson
- / INSTAR Images / Profimedia 

Naime, Paris je ranije priznala kako joj je očeva smrt ostavila veliku traumu, zbog koje si je nekoliko puta pokušala oduzeti život, a bila je ovisna i o drogama. Često govori o brojnim traumama koje je proživjela zbog očeve smrti, a kritičari govore da nije zaslužila ni po čemu biti zvijezda.

Ipak, Paris je nedavno izjavila kako ne pjeva zbog novca, već joj je najvažnija kvaliteta njene glazbe. Uz to, sva Michaelova djeca svake godine dobivaju 8 milijuna dolara, a kad napune 33 godine trebali bi naslijediti oko 2 milijarde dolara, prenosi Daily Mail.

Premda se čini da je konačno pronašla svoju sreću, Paris je ranije prošla pakao. Osim što se borila s depresijom i anksioznošću, Paris se 4 godine borila s uhoditeljem zbog kojeg je u rujnu prošle godine podnijela zahtjev za zabranu prilaska. Naime, uhoditelj se popeo preko njene ograde te kroz prozor promatrao unutrašnjost pjevačicine kuće, prenosi Stil.

Jednom prilikom uhićen je zbog pokušaja provale u njenu kuću, a Paris je zbog svega jednom prilikom povela psa na crveni tepih.

Gdje je danas Paris Jackson'
Profimedia 

Podsjetimo, kralj popa je za života dobio troje djece. Michael Joseph Jackson mlađi poznatiji kao Prince rodio se 1997., njegova sestra Paris-Michael Katherine Jackson rodila se godinu dana kasnije, a Prince Michael Jackson II poznatiji kao Blanket rodio se 2002.

Više fotografija Paris Jackson kroz godine pogledajte u galeriji:

Profimedia Paris Jackson