Glumica Bergüzar Korel, mnogima najpoznatija po ulozi Šeherezade u seriji '1001 noć', drastično je promijenila imidž, a njeni obožavatelji oduševljeni su ovom promjenom. Naime, glumica je godinama bila brineta, a prošle godine obojala je kosu u plavo. 

Ipak, početkom siječnja odlučila se za još jednu promjenu pa se i ošišala na kratko.

'Sve ti lijepo stoji', 'Tako si prekrasna', 'Predivna žena', 'Nevjerojatna promjena', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Inače, Bergüzar je široj javnosti poznata i po ljubavnoj priči s glumcem Halitom Ergencom, s kojim ima troje djece. Sudbonosno 'da' par je izrekao 2009.

Dijeta kojom su smršavjeli Bergüzar Korel i Halit Ergenç
Instagram 

Njihova ljubavna priča počela je 2006. na snimanju serije, u kojoj su glumili ljubavni par, a onda je ljubav zaživjela i izvan kamera. Halid je od Berguzar stariji 12 godina, a kad su se upoznali, on je bio u braku s glumicom Gizem Soysaldi.

Zbog toga što je bio u braku, skrivao je da mu se sviđa Korel, ali turski mediji otkrili su priču o njihovoj vezi, zbog čega je navodno trudna Gizem išla na abortus. S druge strane, Berguzar je bila u dugogodišnjoj vezi kad je upoznala Halita, koju je zatim prekinula, piše Žena.

Više fotografija slavnih supružnika pogledajte u galeriji:

Instagram Halit Ergenc i Berguzar Korel su u braku od 2009. i imaju troje djece