Nagrađivanu TV autoricu, Andreju Buču, gledamo u novom putopisnom serijalu 'Na Magistrali', koja je već oduševila brojne gledatelje. Baš zato je HRT-ova novinarka ovih dana posebno zanimljiva široj javnosti.

Andrea iza sebe ima impresivnu karijeru, surađivala je na brojnim HRT-ovim projektima i to redom uspješnim kao što su ‘Shpitzza’, ‘Život uživo sa stilom’, ‘Nedjeljno popodne’, ‘Rizzi-bizzi’, ‘Hrvatska uživo’, a dobila je i novinarsku nagradu Joško Martinović.

Baš je nedavno objavila fotografiju na kojoj je opisala kako je zapravo nastao njen serijal 'Na magistrali', kojeg zdušno prate brojni gledatelji svakog utorka.

'5 do 12, do grla u montaži i post produkciji. Serijal samo što nije premijerno na televiziji, a od promocije ni p. Brže bolje zovi najdražeg fotografa, moli za prostor, dogovaraj sa stilisticom outfit, spašavaj sa hlačama koje nedostaju, najdraze nakitlije stavite nešto na uši i voila! Uspijemo napraviti dobre profilne, a i neke portrete, također. Imamo ih masu, objavit ću ih redom. Hvala ljudi', napisala je Andrea u opisu fotografije.

Objava je prikupila veliki broj reakcija, a među njima se našao i jedan zanimljivi komentar, koji je za oko zapeo i samoj Andrei. Nije mogla odoljeti, a da mu ne replicira.

'Na slikama kao Jadranka Kosor. Jedva čekam serijal', poručio joj je jedan pratitelj, a Andrea mu je odgovorila: 'Mama ti je Jadranka', čime je nasmijala brojne pratitelje.