Bivša pjevačica grupe 'Atomic Kitten', Kerry Katona (43), nedavno se našla u centru medijske pozornosti nakon što je snimljena na ulici u gotovo neprepoznatljivom izdanju. Pjevačica se kroz godine podvrgnula liposukciji i zatezanju kože, a uvijek je otvoreno govorila o svojoj borbi s ovisnostima.

Kerry Katona
FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Premda se izliječila od ovisnosti, pjevačica je krajem prošle godine priznala da će joj liječnici zbog zloupotrebe kokaina ugraditi dio rebra u nos

'Dakle, oštetila sam nos zbog konzumiranja droga. Liječnik je rekao: 'Tvoj nos se urušava. 'Želiš li da ti to popravimo?'. I počela sam plakati jer je to ogroman preokret od toga gdje sam bila do gdje sam sada', podijelila je s pratiteljima na društvenim mrežama.

Kerry je prvi put proglasila bankrot 2008., kada je izgubila i svoju kuću vrijednu 1,23 milijuna funti, a navodno je bankrotirala i 2018. godine. Zbog svega je nedavno pokrenula i 'OnlyFans' kako bi se izvukla iz bankrota, piše Stil.

'Imala sam veliki, masivni jukebox koji mi je poklonio Brian, moj prvi suprug. Moram guglati jer ne mogu se sjetiti s kim sam bila u braku. Gledam svoju djecu i pitam ih: 'Čiji si ti?' Smrtno je smiješno, djeca se zabavljaju time... Dakle, imala sam taj jukebox koji mi je Brian kupio kao svadbeni poklon, i u njemu je bila sva moja stara glazba... Ali, nisam mogla si priuštiti platiti najam. Taj jukebox vrijedio je oko 16 tisuća funti, a ja sam ga morala prodati za samo 1900 funti', priznala je.

Podsjećamo, pjevačica već pet godina uživa u ljubavi s osam godina mlađim zaručnikom Ryanom Mahoneyjem.

'Bio mi je dobar prijatelj i odlučili smo pokušati biti zajedno. Bog mi ga je poslao kad mi je najviše bilo potrebno, oboje smo se smirili, predani smo jedno drugome, moja djeca ga vole kao i ja', izjavila je jednom prilikom.