Slovenska manekenka Kaja Vidmarrodila je drugo dijete u listopadu prošle godine. Nakon kćerkice Viktorije, ona i partner Šime Vrsaljko roditelji su i malenog dječaka, kojem još nisu otkrili ime.

Kaja se nakon trudnoće povukla iz javnosti, ali povremeno podijeli dijelić intime sa svojim pratiteljima. Tako je sada objavila fotografiju s kćerkicom Viktorijom, s kojom je uživala u poslijepodnevnoj šetnji.

Podsjetimo, svoju vezu Kaja i Šime potvrdili su u lipnju 2022. bez puno pompe i dijeljenja previše privatnih detalja.

'On je moj vitez o kojem sam toliko čitala u svim omiljenim pričama. Najveća mi je podrška, razlog zbog kojeg se svakog dana smijem i moj najveći motivator', rekla je svojevremeno Kaja.

Kaju na Instagramu prati više od 42 tisuće ljudi, a dobro je poznato lice u našem susjedstvu. Osim što je svojevremeno sudjelovala u slovenskoj verziji Plesa sa zvijezdama, fotografirala se i za Playboy. Pokrenula je i svoj brend odjeće.

Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko.jpeg
Story Press 

'Oduvijek su me fascinirali kožne jakne, kožni kaputi i torbe u nekom starijem rock stilu u kombinaciji s elegancijom. Vjerovali ili ne, ja sam svoj brend pripremala dvije godine. Kad sve radiš sam, sa svojim idejama i svojim rukama i to u većoj i novoj zemlji, sve nekako duže traje', rekla je ranije za slovenski portal 24ur.

Još fotografija prelijepe Kaje pogledajte u galeriji:

Instagram Kaja Vidmar je nova djevojka Šime Vrsaljka