Književnica, novinarka, kolumnistica i aktivistica Vedrana Rudan gdje god da se pojavi, bez dlake na jeziku komentira aktualne teme i događanja, ali i javne osobe.

Njezino gostovanje od prije godinu dana kod Jovana Joksimović u jutarnjem programu i dalje se prepričava.

Naime, na društvenim mrežama ponovno je postala viralna videosnimka gdje Rudan pokušava uvrijediti suprugu pjevača Željka Joksimovićana osnovu bogatstva i fizičkog izgleda.

'Evo da sam ja plaćena kao vi, ja bih možda i ljepše izgledala od vas', rekla je Rudan, a Jovana odgovara: 'Nisam se nešto potrudila?'.

'Pa nisam baš sigurna. Niste vi nešto lijepi, zato što niste uložili u sebe. Pogledajte mene, a pogledajte sebe. Zašto ste vi tako lijepi, a ja nisam? Ja mislim da bih ja bila mnogo ljepša da imam vaše pare', poručila joj je Vedrana.

Vedrana Rudan o Novaku Đokoviću
youtube/screenshot 

'Čim ja vas vidim s troje djece, s najnovijim džipom. I kad ja vidim nekoga tko vozi dva automobila od 500.000 eura i kupio od Karića viletinu, mogu samo reći 'wow'. A gdje je tu pravda?', ističe književnica.

'Ja sam se dobro udala', odgovara Jovana Joksimović. 'Ili se Željko dobro oženio?', pita Vedrana.

'Ja sam se dobro udala i on se super oženio', smatra Jovana.

Jovana Joksimović i Željko Joksimović zajedno su dobili troje djece
Instagram 

'Mislim da se on bolje oženio, nego što ste se vi udali, ali dobro', zaključuje Vedrana za kraj.

Inače, kontroverzna Vedrana je prije nekoliko godina Jovaninog supruga nazvala antipatičnim, a nju je okarakterizirala kao jadnicu.

Jovana-Joksimovic-.jpeg
Instagram 

'Jovana je isto jadna, ima onako ružnog i neuspješnog muža. Ona je prelijepa, a on siroče. Meni je Željko antipatičan jer ga sve Hrvatice vole. Lijep je, uspješan i lijepo pjeva. Sve žene kod nas luduju za njim, a meni je antipatičan' objasnila je Rudan na što su se voditelji samo kiselo nasmiješili.