SeverinaVučković jedna je od najpoznatijih hrvatskih pjevačica, a na glazbenoj sceni prisutna je više od 30 godina. Tijekom tog perioda puno je puta mijenjala imidž pa su je fanovi mogli vidjeti u raznim izdanjima. Sada nosi dugu smeđu kosu, no na početku karijere izgledala je potpuno drugačije.

Severina
Discogs 

Godine 1990. objavila je svoj prvi album koji se zove 'Severina', a na coveru albuma vidimo je u crnom kompletiću i šeširu. Severina je tada nosila kratku crnu kosu i cijeli imdiž je izgledao sasvim drugačije od onog kojeg danas njeguje.

Severina je tijekom godina nosila i plavu kratku kosu, kao i crvenu, no posljednjih nekoliko godina vjerna je smeđoj kosi. Prije nekoliko godina ošišala se na bob, no u posljednje vrijeme nosi dugu kosu koja joj, po mnogima, najbolje pristaje.

Jedna od njezinih popularnijih frizura bila je i ona kratka plava stilizirana po uzoru na Marilyn Monroe. Ta frizura nedavno je mahom naišla na pohvalne komentare na jednom Instagram profilu i mnogi su pjevačici predložili da se odvaži ponovno vratiti stari imidž.

U našoj anketi možete izabrati najbolju Severininu frizuru:

Više Severininih frizura pogledajte u galeriji:

Discogs, Instagram Severina je tijekom godina isprobala različite stilove frizura.