Lana Jurčevićna svom Instagramu je objavila video u kojem je najavila 5 novih proizvoda za svoj popularni brend prirodne kozmetike. Lana nije skrivala oduševljenje svojim novim projektom.

Ja ne znam kako smo ovo uspjeli i kako sam ja uspjela zadnjih 7 mjeseci raditi na ovome, ali ako me nešto uvijek spašavalo i veselilo, to je ono čime se bavim: mjuza na kojoj isto radim i razvoj prekrasnih formula za proizvode od kojih se uglavnom moje ženice osjećaju i izgledaju bolje i ljepše i samouvjerenije. Zakuhali smo nešto opasnooo i to je vani za samo 5 dana, stiže 5 novih proizvoda.

Kako stvari stoje, bojim se da će se rasprodati prije nego što smo i izašli s obzirom na duljinu VIP liste na koju se prijavilo tisuće i tisuće ljudi. Baš osjećam neku novu energiju i polet i sveee, ma baš sam happy! Kako ste mi vi?’, napisala je Lana u opisu svog videa.

Podsjetimo, Lana je postala majka krajem studenog prošle godine, a ime kćeri natuknula je prije nekoliko tjedana kada je objavila fotografiju određene vrste lopoča i rekla kako njezina curica ima isto ime kao taj predivan cvijet koji raste iznad vode na jezerima.

Lana Jurčević
Instagram 

'To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno…', napisala je, a mnogi su komentirali kako se djevojčica vjerojatno zove Mayla Lilly.

Više fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Pjevačica je presretna jer je ostvarila dugogodišnju želju