Srpski glumac Lazar Ristovski (71) uživa u ljubavi s 39 godina mlađom kolegicomAnicom Lazić, a par je nedavno otputovao na godišnji odmor na Maldive. Da se ondje odlično provode, dokazuju fotografije koje mlada glumica svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama.

Tako je podijelila fotografiju na kojoj zajedno poziraju u kupaćim kostimima te se nasmiješeno drže za ruke.

'Kad on vodi, ja ne pitam gdje', kratko je napisala.

 Inače, Ristovski je s bivšom suprugom Danicom u braku proveo 42 godine, a novu vezu potvrdio je za srpske medije.

'Istina je, uživamo u ljubavi. Ne bih ništa više komentirao, razumijte. Upoznali smo se mnogo nakon razvoda, ona nema veze s mojim bivšim brakom i razvodom', rekao je Ristovski za srpski Telegraf. Nedugo nakon priznanja, glumac je na svom Instagram profilu podijelio i prvu fotografjiu s Anicom pa isključio mogućnost komentiranja objava.

Podsjetimo, Anica i Lazar u studenom su se prvi put pojavili zajedno u javnosti. Par je snimljen u Novom Sadu, gdje su posjetili Arhiv Vojvodine. Ondje su uživali u dobrom raspoloženju, a njihov posjet na svom je Instagram profilu podijelio Nebojša Kuzmanović.

'Veliki srpski glumac i redatelj Lazar Ristovski danas je posjetio 'Arhiv Vojvodine'. Ovom prilikom smo potpisali ugovor o suradnji u ime 'Zilion filma' i Arhiva Vojvodine', napisao je.

Više fotografija Anice Lazić pogledajte u galeriji:

Instagram Anica Lazić