Jedan od najomiljenijih domaćih voditelja, Zoran Šprajc, svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti. Uz to, na društvenim mrežama tek ponekad dijeli fotografije s obitelji. Prošle godine Šprajc je tako podijelio fotografiju s majkom koju rijetko viđamo, a tada je otkrio da su ručali u restoranu 'Zlatna školjka' u Rijeci.

'Ima taj jedan poznati restoran u Rijeci, 'Zlatna školjka', valjda već 200 godina postoji. I kad bi bio nečiji rođendan ili kad bi mami sjeo regres za godišnji, mama me ondje vodila na frigane lignje jer su to kao bile najbolje frigane lignje u gradu. Puno, puno godina poslije, ja vodim mamu u Zlatnu školjku s namjerom da je počastim s nečim malo boljim od friganih lignji, s idejom da se nekako odužim za sve one frigane lignje kojima je ona mene častila', dio je njegove poduže objave na Facebooku.

Šprajc ne skriva koliko uživa u provođenju vremena s majkom, a mnogi ne znaju da je slavni voditelj naknadno izabrao upravo njezino prezime. Sudeći prema podacima dostupnim na internetskoj stranici biografija.com, Šprajc se prilikom rođenja prezivao Jovanović po ocu.

'Zoran Šprajc rođen je 1968. godine u Slavonskom Brodu. Rođeno prezime bilo mu je Jovanović, ali je Zoran kasnije uzeo majčino prezime Šprajc, budući da nikad nije ni živio s ocem, a to prezime bilo je i mnogo zvučnije za javnu osobu', stoji na spomenutoj stranici.

Zoran Šprajc je odveo majku na večeru
Instagram 

Podsjetimo, omiljeni TV voditelj relativno nedavno je proslavio 25. godišnjicu braka sa suprugom Lidijom, s kojom ima i troje djece. Na svom Instagram profilu podijelio je i emotivnu objavu posvećenu svim zajedničkim godinama.

'Nakon 25 godina penjanja evo nas konačno među oblacima. Naravno u svakom usponu ima i padova, oluje, kiše i nevremena baš kako je nama bilo danas penjući se po krijesti planinskog lanca Padon na 2500 m visine. Ali kad nakon svega istraješ i stigneš do vrha budeš nagrađen spektakularnim pogledom na svijet oko sebe i na svijet u sebi. A pri povratku najljepšom i najvećom dugom koju smo ikad vidjeli. Ali nećemo tu stati, imamo pred sobom još mnogo planina i još mnogo oblaka. Živjeli!', napisao je.

Zoran Šprajc nedavno je proslavio 25. godišnjicu braka.
Instagram 

Više fotografija poznatog voditelja pogledajte u galeriji:

Instragram Zoran Šprajc