Lana Jurčević na svom TikToku je objavila video u kojem je pokazala što je sve kupila svojoj četveromjesečnoj kćerkici u velikom šopingu.

'Ljudi ja moram vama ovo pokazati. Mislim da je era mog šopingiranja gotova, ali ovaj šoping... Ne znam jesam li se ikad veselila nečemu kao ovome što je stiglo', kazala je Lana, a onda počela pokazivati stvari koje je kupila svojoj miljenici.

@lalana

Ne moguuuuuu, topim seeee! Ne pitajte gdje sam narucila. Nema gdje nisam

♬ Comedy Scenes - Comical, stupid, odd, lovely (Drumless)(1441321) - Ponetto

Ponosna mama kupila joj je kupaći kostim, haljine, kombinzeon i brojne druge stvari. Naime, Lana je na kraju videa rekla da je to tek dio svega onoga što je nabavila.

Podsjetimo, Lana je postala majka krajem studenog prošle godine, a ime kćeri natuknula je prije nekoliko tjedana kada je objavila fotografiju određene vrste lopoča i rekla kako njezina curica ima isto ime kao taj predivan cvijet koji raste iznad vode na jezerima.

Lana Jurčević pokazala kako je uredila sobu za kćer
Instagram 

'To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno…', napisala je, a mnogi su komentirali kako se djevojčica vjerojatno zove Mayla Lilly.

Više fotografija pjevačice pogledajte u galeriji:

Instagram Lana Jurčević promiče body positivity