Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, Ivan Rakitić (36) preselio je nedavno sa svojom obitelji u Saudijsku Arabiju. Ondje će igrati za nogometni klub Al Shabab, a njegova supruga Raquel Mauri (34) otkrila je kako su se snašli. 

Najprije su s djecom odmarali u Dubaiju, uživali u luksuznom odmaralištu i opuštali se na plaži, a sada je Raquel pokazala da su se dobro snašli u Rijadu. Na fotografiji koju je uslikala njihova kći Althea se vidi Raquel kako izlazi iz automobila. Bila je dobro raspoložena pa se čini da im je nova životna avantura dobro došla. Nosila je popularni traper kombinezon i zbog toga dobila brojne pohvale.

Raquel Mauri
Instagram 

Raquel i Ivan upoznali su se krajem siječnja 2011. godine. Ivan je tada počeo igrati za Sevillu gdje je upoznao ljubav svog života. Raquel je tamo radila u hotelskom baru, a Ivan se odmah u nju zaljubio. Svaki dan je dolazio ondje na kavu i sok samo da bi je vidio.

'Žena koja je radila u baru bila je prelijepa. Odmah sam si rekao da mi se sviđa ovaj grad. Nisam joj mogao reći ništa osim ‘bok’ jer nisam znao ni riječ španjolskog. Rekao sam bratu da ću oženiti tu ženu', ispričao je Rakitić.

Raquel Mauri
Instagram 

Pozvao ju je na spoj najmanje 20 puta, a svaki put ga je odbila jer ju je bilo strah da će se, kao nogometaš, ubrzo odseliti. Ipak, na kraju je popustila i par se u konačnici vjenčao u tajnosti 2013. godine, a 2015. priredili su crkveno vjenčanje u Sevilli i po drugi puta izrekli sudbonosno ‘da’.

U srpnju 2013. rodila im se kći Althea, a u svibnju 2016. dobila je sestricu Adaru. Za lijepu Raquel vrijeme kao da je stalo jer se sve ove godine nije gotovo ništa promijenila.

Više fotografija predivnog bračnog para pogledajte u galeriji:

Instagram Ivan Rakitić i supruga Raquel Mauri su u braku od 2013.