Pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević ne skriva koliko uživa u majčinskoj ulozi, no sad je sa svojim obožavateljima podijelila jednu muku kroz koju prolazi svaka novopečena majka.

Naime, svaka od njih barem je jednom čula čuvenu izreku 'Spavaj kad beba spava', a koliko je ona besmislena pokazala je i sama Lana.

Ona je vrijeme dok njena kćerkica spava odlučila iskoristiti za brzinsko čišćenje stana, pranje suđa i u konačnici ručak, no u pola svega morala je stati jer se beba probudila nakon samo 11 minuta.

'Koliko trčim, nadam se da ću uskoro odraditi koncert bez beda. Il se srušit, nema treće ahahha… u svakom slučaju, bit će atrakcija', poručila je.

Lana je s fanovima podijelila i njekoliko kadrova svog stana.

Podsjetimo, Lana je postala majka krajem studenog, a ime kćeri natuknula je prije nekoliko tjedana kada je objavila fotografiju određene vrste lopoča i rekla kako njezina curica ima isto ime kao taj predivan cvijet koji raste iznad vode na jezerima.

'To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno…', napisala je, a mnogi su komentirali kako se djevojčica vjerojatno zove Mayla Lilly.

Nedavno je otkrila je i da je njihova djevojčica sve sličnija svom ocu, Laninom dugogodišnjem partneru, Filipu Kratofilu. 'Samo ću reći da je poprilično povukla na svog tateka, za sad, vidjet ćemo', poručila je pjevačica.

Instagram Pjevačica je presretna jer je ostvarila dugogodišnju želju