Lana Jurčević i njezin partner Filip Kratofil dugo su radili na renovaciji svog doma, a pjevačica je nedavno svojim obožavateljima po prvi put pokazala popriličan dio novog interijera. Sada je podijelila i novi video na kojem se može vidjeti i ostatak njezinog luksuzno uređenog doma.

Naime, Lana posjeduje četverosobni stan u sjevernom dijelu Zagreba, kojim se prostiru efektne stepenice od drva.

Visoki bijeli zidovi, elegantan bijeli namještaj i tek poneki detalj biljki ono je što se da zamijetiti s prvim pogledom na Lanin dnevni boravak koji odiše minimalizmom i prostranošću. Iz dnevnog boravka ulazi se na ogromnu terasu, odakle bi pjevačica često znala snimati storije na Instagramu.

U dnevnom boravku se također da zamijetiti i bež kauč, savršeno uklopljen u bijelu simetriju, koja odiše pjevačičinim luksuznim domom. Ono što dominira dnevnim boravkom svakako je impozantno tv kino, koje se proteže po čitavom zidu.

Lana Jurčević stan.PNG
Instagram 

Kuhinja je također bijele boje, a u njoj možemo vidjeti elemente ravnih linija, te plohu od svijetlog drva, koja savršeno komplimentira i 'razbija' bijelu harmoniju. U blagavaonici se nalazi stakleni stol s pripadajućim bijelim stolicama.

Više fotografija stana pogledajte u galeriji:

Instagram Stan Lane Jurčević za zagrebačkom Mirogoju.