Pjevačica Severina Vučković u nedjelju je proslavila 52. rođendan. Svoje najmilije je okupila u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a ako je suditi prema snimkama i fotografijama, atmosfera je bila odlična. Seve je nosila srebrnu haljinu sa šljokicama, a dobila je hrpu cvijeća na poklon.

Osim toga, cijeli dan se na društvenim mrežama dijelio sadržaj koji su joj slali njezini prijatelji, ali i obožavatelji koji su se tijekom godina fotografirali s njom. Slavljenica je bila dobro raspoložena i svima je zahvalila na lijepim željama.

Severina
Instagram 

'Torta i puhanje svjećica vraćaju u djetinjstvo i ponovno svi postajemo djeca. Ima li ljepšeg osjećaja, nego biti dijete?', napisala je sada pjevačica u opisu niza fotografija koje je podijelila.

Na fotografijama vidimo Severininu obitelj i prijatelje, a posebnu pažnju ukrao je sinčić Aleksandar. Mama i sin pozirali su s cvijećem i uživali u dobroj atmosferi.

Severina
Instagram 

Ipak, mnoge je dirnula činjenica da se samo Aleksandru nije vidjelo lice. Riječ je o odluci suda da se mališanu ne smije pokazivati lice na društvenim mrežama, a pjevačica to poštuje.

Kako je Severina proslavila rođendan pogledajte u galeriji: 

Instagram Slavljenica je plesala i pjevala u restoranu sa svojim najmilijima