Pjevačica Severina Vučković u nedjelju je proslavila 52. rođendan. Svoje najmilije je okupila u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a ako je suditi prema snimkama i fotografijama, atmosfera je bila odlična. Seve je nosila srebrnu haljinu sa šljokicama, a dobila je hrpu cvijeća na poklon. 

Severina
Instagram 

Osim toga, cijeli dan se na društvenim mrežama dijelio sadržaj koji su joj slali njezini prijatelji, ali i obožavatelji koji su se tijekom godina fotografirali s njom. Slavljenica je bila dobro raspoložena i svima je zahvalila na lijepim željama. 

Ipak, ono što je iznenadilo mnoge je njezina energija. Poznato je da na svojim koncertima ne prestaje plesati iako to najčešće umara pjevače, a sad je pokazala kako izgleda kada se potpuno opusti. 

@_severina_vuckovic#severina#birthday#party#zagreb#fy#fyp#viral#viralvideo#fypシ♬ original sound - Severina

'Ne uči kolovođu kolo da povede, ni zavodnicu kako da zavede', pjevala je Severina hit Lepe Brene i neumorno plesala u ritmu pjesme te dizala noge u vis. 

'Seve, koja si ti kraljica', 'Opičena skroz', 'Sve najbolje, legendo', 'Seve puna energije', pisali su joj u komentare ispod videa. Inače, u nedjelju je pjevačica objavila i video u kojoj su joj sin Aleksandar, majka Ana i mnogi drugi čestitali rođendan, a ono što je posebno dirnulo mnoge je činjenica da se samo Aleksandru nije vidjelo lice. Riječ je o odluci suda da se mališanu ne smije pokazivati lice na društvenim mrežama, a pjevačica to poštuje. 

Kako je Severina proslavila rođendan pogledajte u galeriji: 

Instagram Slavljenica je plesala i pjevala u restoranu sa svojim najmilijima