Severina Vučković već je nekoliko dana bolesna, zbog čega je, kako doznajemo, proteklog tjedna otkazala nekoliko unaprijed dogovorenih nastupa. Sad je sama odlučila otkriti što ju je mučilo proteklog tjedna.

'Streptokok i ja', napisala je pored selfieja koji je objavila na Instagramu.

Ipak, čini se da joj je sad već bolje jer je otišla prijateljici Karli Kaić na rođendan.Severina se fotografirala s ostalim uzvanicama, a otkrila je i kakvo je bilo uređenje zabave. Fotografije pogledajte u galeriji:

Instagram Severina na rođendanu Karle Kaić

'Sinoć smo slavili rođendan naše drage prijateljice i najzgodnije modne ikone Karle Kaić. Bilo je kratko jer sam streptokoka, ali smo uživali kao što ćemo i sutra', poručila je, najavivši proslavu svog 52. rođendana, koji je 21. travnja. 

Podsjetimo,Severina i Karla Kaić prve su se 2017. godine uključile u kampanju kojom su pozivale Hrvate da pomognu spasiti Agrokor, koja je bio u vlasništvu obitelji zajedničke prijateljice Ive Todorić.

'Kupujem i dalje ću kupovati u Konzumu zbog divnih ljudi koji tu rade i za čija se radna mjesta svi trebamo boriti! I da, ovdje mogu kupovati naše hrvatske proizvode i poticati proizvodnju naših proizvođača koji također od toga žive', napisala je Karla Kaić.

severina.jpeg
Instagram 

'Konzum, navijam za vas i za sve ove prekrasne žene', napisala je pak Severina.

Kaić je inače stilistica, a jedno je vrijeme bila vlasnica modnog dućana SIA u Kaptol Centru. Dućan, kojemu je kuma bila upravo Iva Balent, danas više ne posluje. Inače je se često moglo vidjeti u društvu Ive Balent.