Pjevačica Severina Vučković ovogodišnje uskršne blagdane provela je u Istri, a koliko je ondje uživala dokazuju fotografije koje i dalje objavljuje na društvenim mrežama.

Naime, Severina je najvažniji kršćanski blagdan provela sa sinom Aleksandrom, majkom Anom i dugogodišnjim prijateljima Borisom Ružićem i Matijom Vuicom s kojima je sada podijelila i fotografiju.

'Nebo je žuto, a sunce je blu…', napisala je.

Severina Vučković
Instagram 

'Toliko radosti u slikama, divno nešto', 'Predivno uz mile ljude', 'Sve ljepša', 'Divno', 'Moja Istra i Seve najljepša', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Inače, pjevačica je ranije objavila nekoliko fotografija u ležernom izdanju s njihovog kratkog izleta u prirodi. 

'Priroda i društvo (i šparoge)', napisala je pjevačica u opis objave, a u šetnji su joj se pridružio i njezin sin Aleksandar.

Njezini pratitelji komentirali su kako pjevačica izgleda sretno i da zrači u društvu sina, no mnogima je kod fotografije zasmetala jedna stvar.

'Ja samo na slikama vidim prekrivanje lica djeteta, s majom koja ga je rodila i koja brinem o njemu... i osjećam takav bijes!', 'Dokle će ona morati ovako 'sakrivati' sina zbog nekog suca ili oca s previše ega...', samo su neki su od komentara ispod fotografije majke i djeteta.

Više Severininih fotografija iz Istre pogledajte u galeriji:

Instagram Severina u Istri