Baby Lasagna otišao je u Malmo na izbor za pjesmu Eurovizije, a u zračnu luku je stigao u Rimčevoj Neveri. Na avanturu života ispratila ga je djevojka Elizabeta Ružić.

Sada su objavljene i skice njegovog scenskog kostima kojeg će nositi na velikoj eurovizijskoj pozornici. Naime, kostimi su inspirirani hrvatskom narodnom nošnjom s modernim elementima, a djelo su kreatorice Valentine Pliško, koja potpisuje i kostime u kojima su nastupili na Dori.

Baby Lasagna
Press 

Inače, Lasagna je dugo držao prvo mjesto na kladionicama, no nedavno ga je s vrha skinuo švicarski predstavnik. Mladom Švicarcu Nemi i njegovoj pjesmi 'The Code' kladionice trenutno daju 24 posto šanse za pobjedu, dok Baby Lasagna ima 17 posto.

'Sad smo na drugom mjestu i sad mi je malo lakše, barem me više nitko ne pita za to. Volim doći kod svojih roditelja i ne pričati previše o ovome što se sada događa. Tata mi krene s pričom kako je auto vodio kod mehaničara i slično', ispričao je nedavno u emisiji 'Kod nas doma'.

Podsjetimo, naš predstavnik na Eurosongu će nastupati sedmi po redu u prvoj polufinalnoj večeri. Eurosong se ove godine održava, 7., 9. i 11. svibnja u Malmö Areni u Švedskoj.

Više njegovih fotografija pogledajte u galeriji:

Press Baby Lasagna