Baby Lasagnaotišao je u Malmo na izbor za pjesmu Eurovizije, a u zračnu luku je stigao u Rimčevoj Neveri. Na avanturu života ispratila ga je djevojka Elizabeta Ružić.

Sada su objavljene i skice njegovog scenskog kostima kojeg će nositi na velikoj eurovizijskoj pozornici. Naime, kostimi su inspirirani hrvatskom narodnom nošnjom s modernim elementima, a djelo su kreatorice Valentine Pliško, koja potpisuje i kostime u kojima su nastupili na Dori.

Također, objavljen je i video s prve probe. Na sceni vidimo Lasagnu u svom novom kostimu kako pjeva i pleše s plesačima. Scena izgleda poprilično prazno, no sve je popraćeno pirotehnikom i vatrometom.

Inače, Lasagna je dugo držao prvo mjesto na kladionicama, no nedavno ga je s vrha skinuo švicarski predstavnik. Mladom Švicarcu Nemi i njegovoj pjesmi 'The Code' kladionice trenutno daju 24 posto šanse za pobjedu, dok Baby Lasagna ima 17 posto.

Baby Lasagna
Instagram 

Podsjetimo, naš predstavnik na Eurosongu će nastupati sedmi po redu u prvoj polufinalnoj večeri. Eurosong se ove godine održava, 7., 9. i 11. svibnja u Malmö Areni u Švedskoj.