Pjevačica i voditeljica Ida Prester na društvenim mrežama svakodnevno dijeli isječke iz privatnog života, a sada je čestitala rođendan ocu Mladenu kojeg inače rijetko pokazuje. Ovim povodom podijelila je njihovu zajedničku fotografiju iz mlađih dana i tako razniježila mnoge obožavatelje.

'Sretan rođendan, dragi tata Mladen!!', kratko je napisala.

Ida Prester
Instagram 

Ubrzo je podijelila i snimku svog oca koji se u razgovoru prisjetio zanimljive anegdote koju je 2012. doživio s kćeri i tako oduševio sve.

'Moj tatek, nema takvih puno. Prisjeća se Exita 2012, na kojem sam zapocela vezu s Vanijem. Tata me dovezao na Exit, bio na našem koncertu i trebao me voziti nazad u Zagreb, kao i uvijek. Ali te godine nije baš išlo po planu. Dragi tatek, sretan ti rođendan!!! Hvala ti što si UVIJEK tu. Trudim se biti baš ovakva mama svojim mladuncima kakav si ti tata', napisala je ispod snimke.

'Najbolja rečenica ikad!!! Ja nikad ne pitam više nego što mi sama odlučiš reći!! Ljubav Beskonačna', 'Pa, Vi ste na tatu.. Divan čovjek, odmjeren i pristojan', 'Wow!! Imat takvog tatu, pretpostavljam da je neopisivo blago', 'Ne pada Ida daleko od tate, sretan rođendan', 'Tata za poželjeti, još dugo, dugo godina da uživate', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Podsjećamo, Ida je od 2013. u braku sa suprugom Ivanom Peševskim od 2013., a zajedno imaju sinove Roka i Rija. Pjevačica je nedavno sa svojim pratiteljima podijelila anegdotu koju je doživjela sa sinčićima na kraju dana i nasmijala sve.

Ida Prester
Instagram 

'Svakodnevica jedne familije. Bio je težak dan, snimanja, jurcanja po gradu, djeca, parkovi.. jedva sam čekala doć doma i svuć se u pidžamu. Već su bili skoro u krevetu kad se Roko sjetio da je ostavio ruksak s mobitelom - na nogometnom terenu! Strah ga je ići samog po mraku, pa moram i ja s njim. Pa je Ria strah samog ostat doma, pa ide i on s nama', napisala je pa dodala:

'I tako ekspedicija stiže na terene i u pol 10 traži torbu. Sva sreća - tu je. Ostavljam uspomenu na ovu noćnu avanturu i neodoljive male daveže koji su mi temeljito upropastili svu životnu komociju'.

Više fotografija Ide i Ivana pogledajte u galeriji:

Instagram Ida Prester i Ivan Peševski zajedno su dobili dvoje djece