Posvojena kći najbogatijeg Srbina Filipa Zeptera, Ema Zepter, uživa u luksuznom životnom stilu, a sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama nerijetko dijeli fotografije s poznatih svjetskih destinacija.

Premda se ne zna puno o njenom privatnom životu, poznato je da u Londonu studira psihologiju. Ema je nedavno na svom Instagram profilu otkrila i da je proslavila prvu godišnjicu veze s partnerom čiji identitet vješto skriva od očiju javnosti

'Jedna prelijepa godina s tobom', napisala je uz niz fotografija iz jednog luksuznog restorana u Parizu. 

Inače, zanimljivo je i to da je vila na Dedinju, koja je u vlasništvu njezinih roditelja, nazvana po njoj, a Filip i Madeleine svojedobno su, još 2000. godine, na najbolji mogući način objavili vijest da je malena Ema postala član njihove obitelji.

'Ušla je u naše živote jednog prosinačkog dana 2000. godine i odmah se sjela u naša srca gdje nam je otvorila prostor kakvog prije nije bilo. Lijepo je kada se čovjek može ostvariti kao stvaralac, a zatim postati i roditelj, a još je ljepše kada možete ispraviti nepravdu i umjesto boli stvoriti ljubav. Dogodilo mi se i prvo i drugo', rekla je jednom prilikom Madlena.

Filip Zepter, Madlene Zepter i Ema Zepter
Milan Maricic/ATA Images/PIXSELL 

Par je svojedobno izjavio kako se unatoč ogromnom bogatstvu trudi voditi normalan život, a njihova kći detalje svog luksuznog života često iznosi na svom Instagram profilu koji prati više od 15 tisuća ljudi.

'Novac ti ne može kupiti sreću, ali ja bih radije plakala na jahti', napisala je jednom prilikom Emma koja očito uživa u luksuzu kojim je okružena.

Više Eminih fotografija kroz godine pogledajte u galeriji:

Instagram Ema Zepter je posvojena kći Madlene i Filipa Zeptera

Identitet njenog emotivnog partnera nije poznat, ali nema sumnje da ljubav cvjeta i da je ovo ozbiljna priča.