Otkako su se pojavila nagađanja o problemima u braku njezina bivšeg supruga Bena Afflecka, Jennifer Garner nastoji odati dojam da je i dalje sve u potpunom redu.

Zasad ni Affleck ni njegova sadašnja supruga Jennifer Lopez nisu ni potvrdili ni demantirali da imaju problema u braku, no oči cijelog svijeta uprte su u njih kako bi se doznalo što se događa.

Jennifer Lopez i Ben Affleck
Profimedia 

Mediji svakodnevno pišu o tome da par više ne živi zajedno, a Jennifer Garner ima misiju - spasiti brak bivšeg supruga. I dok se u početku nagađalo da ona možda još gaji neke osjećaje prema njemu, sada je to i definitivno potvrđeno.

Dvije Jennifer nisu u prijateljskim odnosima, ali Jennifer Garner s Benom ima troje djece, Violet (18), Serafinu (15) i Samuela (12). Oni su razlog zašto Garner ne želi da se Affleckov brak raspadne. Svjesna je da bi u tom slučaju opet ona bila ta koja bi morala ponovno ga 'sastaviti', da bi ga u teškim trenucima morala ohrabriti da se više ne odaje alkoholu i padne u tešku psihičku krizu.

Anonimni izvor nedavno je za US Weekly rekao da Garner 'ohrabruje Afflecka da radi na svom braku s J.Lo te u potpunosti podržava njihovu vezu i želi da budu sretni.'

Jennifer Lopez i Ben Affleck
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako su mnogi pomislili da Garner gaji neke osjećaje prema bivšem suprugu, njena podrška zapravo je vrlo logična. Ona nastoji osigurati Affleckovu emocionalnu stabilnost jer je on otac njezine djece.

'Ona želi da on bude sretan i zdrav kako bi svoje obveze mogao ispunjavati na najbolji mogući način', tvrdi drugi anonimni izvor za magazin People.

Jennifer Garner i Ben Affleck vode djecu na košarkašku utakmicu
Profimedia 

Nedavno su Lopez i Affleck viđeni zajedno na maturalnoj zabavi Benove najstarije kćeri Violet. Unatoč tome što su se povremeno držali za ruke, djelovali su prilično udaljeno.

Lopez je i sama pod pritiskom, a stalna medijska nagađanja ne pomažu njezinoj karijeri. Zbog nagađanja o skorom razvodu, Jennifer je bila prisiljena otkazati nadolazeću turneju, a upitno je hoće li se ona ikad održati, piše Glossy.

Profimedia Jennifer Garner s Benom Affleckom i Johnom Millerom