Najiščekivaniji događaj godine, L'ADRIA STORY HALL OF FAME, i ovoga je puta tradicionalno okupio najveće hrvatske i regionalne zvijezde.

Story u društvu zvijezda slavi 22 godine postojanja, a svojim gostima dobrodošlicu smo poželjeli na najglamuroznijem crvenom tepihu u regiji, kako i dolikuje slavlju u društvu ikona. Proslava je u znaku sjaja bisera koji bude skrivenu ljepotu, simboliziraju ženstvenost, snagu, gracioznost i eleganciju te ostavljaju neizbrisiv trag svojom posebnošću i jednostavnošću.

I ovaj, 11 put po redu, Story je uz podršku partnera nagradio brojne domaće i regionalne medijske, umjetničke i estradne zvijezde.

Nagrada u kategoriji najboljeg TV showa powered by Iris MBM vrtni centar pripala je hit showu Tvoje lice zvuči poznato, jednom od najzabavnijih, najgledanijih i najpoznatijih domaćih televizijskih spektakala koji  iz sezonu u sezonu podiže ljestvicu kada je riječ o njegovoj kvaliteti, ali i gledanosti, a nastupi kandidata prate se i komentiraju čak i izvan granica lijepe naše. Svoj glas ostavilo je više od 3600 čitatelja, a nagradu je od Anje Ileković iz Iris MBM vrtni centra preuzeo pobjednik ove sezone Alen Bičević

DSC06531.jpg
Story Press 

'Malo je reći da sam presretan na osvojenoj nagradi jer smo se zaista neizmjerno trudili da publici damo zabavu. Sada kad vidim da smo u tome uspjeli, primiti nagradu u ime tolikih vrijednih i talentiranih ljudi mi je velika čast', rekao je Alen za Story.

L'Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Prahir Fine Jewellery, Arena Centar, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, San Carlo, Festigia, Polleo Sport i Perfecta Dreams.

I ove se godine L'Adria Story Hall of Fame održava u Mozaik Event Centru (HoB), koji je svojim urbanim eksterijerom savršeno dopunio našu bisernu priču.

U galeriji pogledajte neke od upečatljivih modnih izdanja sa Story Hall of Famea:

Story Press Story Hall of Fame 2024. prvi dio

Story Press Story Hall of Fame 2024. drugi dio

Story Press Story Hall of Fame 2024. treći dio