Javne osobe često se nađu pod povećalom javnosti oko gotovo svake sitnice u njihovim životima, a iznimka nije ni naša poznata pjevačica Lana Jurčević.

Lana je na svojoj koži osjetila da slava ne znači samo hvalospjeve, već da ćete se zbog nje ponekad naći i na meti hejtera.

Nedavno joj je jedna pratiteljica na Instagramu, uz snimku s prvog Laninog nastupa nakon poroda, predbacila što nosi periku, a ranije su je često prozivali zbog kilaže.

Lana Jurčević
Instagram 

Lana je na takve kritike često znala odgovoriti, ali im nikad nije davala toliko važnosti da bi promijenila svoj izgled ili način odijevanja.

Sad je objavila snimku iz šetnje s kćerkicom Maylom Lilly koju je rodila u studenom prošle godine.

Na snimci vidimo Lanu kako gura djevojčicu u kolicima u crnom kompletu uske suknje i kratkog topa.

Mačke otišle malo u španciranje. Kako stvari stoje, uskoro će nam trebati parking za sva kolica koja imamo’, napisala je uz objavu.

Pjevačica je svojim outfitom tako istaknula struk koji je mnogim novim mamama bolna točka, a da joj je linija samo 6 mjeseci nakon poroda impresivna dokazali su i brojni komplimenti koji su zaredali u komentarima.

‘Lijepa, zgodna i mlada mama’, ‘Mamasitaaa, wow’, ‘Kakva hot mama’, ‘Prezgodna si mama, Lana’, ‘Izgledaš super’, ‘Čudo mamita u svakom smislu, uživajte’, ‘Prekrasno, Lana uvijek lijepa’, nizale su se pohvale.