Lana Jurčević uživa u majčinstvu, a najljepše joj je dane provoditi kod kuće s njemom mezimicom Maylom Lily. Sunčane dane koji su nam stigli posljednjih dana iskoristila je za uživanje na terasi s partnerom Filipom Kratofilom.

'Dome, slatki dome', napisala je pjevačica pored fotografije na kojoj se vidi da uživaju na kavi zaštićeni od pogleda znatiželjnika.

Kako se može vidjeti, Lana je izabrala jednostavan, ali jako prostran set za terasu, na kojoj uživa u privatnosti zahvaljujući visokoj ogradi.

Lana Jurčević
Instagram 

Prošlog tjedna Lana je na Instagramu otkrila da su ona i njen partner Filip stavili identične tetovaže na ruke.

S tetovaža se jasno vidi ono što je Story već ranije pisao, da se njihova petomjesečna mezimica zove Mayla Lily.

'Mama i tata sad imaju matching tattoos - ime naše male princeziceeee! Kad se udruže dva svijeta, onaj gornji i donji, sve je moguće. Gledam u ovo i pucaju me i emocije i hormoni i sve i nema riječi da opišem sreću koju osjećam! I to svakim danom sve više kad je gledam kako raste, kako karater ‘izlazi’ iz nje već sad i kako se povezujemo', napisala je Lana pa dodala: 'Njeno ime je našlo put do nje, njeno ime je imalo značenje i prije nego što smo ga mi saznali i nismo mogli vjerovati koje su to 'slučajnosti' i podudarnosti sa svime kroz što smo prošli... Ali, očito joj je to ime bilo suđeno', dodala je.

Lana Jurčević make-up
Story 

'Snaga u bitci', izreka je koju je Lana tetovirala pored imena svoje kćeri.

Osim toga, otkrila je da su je na mjesto na kojem se sad tetovirala 'pikali više od 120 puta da bi ona došla na ovaj svijet'.

'Tako malo biće, a već ti je učitelj', poručila je.

Instagram Stan Lane Jurčević za zagrebačkom Mirogoju.