Lana Jurčević jučer je nizom snimaka otkrila kako je izgledalo prvih nekoliko mjeseci njene trudnoće dok nitko nije znao da je trudna. Među njima se našla i snimka trenutka koji je podigao puno prašine, a to je onaj kad je prolaznica pored nje prokomentirala da je Lana 'debela'.

Instagram Lana Jurčević

'Koje je to bilo ludo putovanje. Prvo tih par mjeseci kad nitko doslovno nije znao i kad sam nastupala, putovala, izdala pjesmu u to vrijeme… To je moj 'put oko svijeta' u 8 mjeseci. I još uvijek traje i trajat će cijeli moj život. Znam da vas zanima kako se zove, mislim da sam uskoro spremna da vam kažem. Tko je za?', napisala je pjevačica.

O imenu djevojčice Lana Jurčević je pisala i ranije.

'Naša curica ima isto ime kao ovaj predivan i čaroban cvijet koji raste iznad vode na jezerima… To smo zapravo saznali tek kasnije, nakon što smo odlučili da će se tako zvati, a toliko sličnosti ima s tim cvijetom i simbolike uz ono što smo prošle nas dvije da je to nevjerojatno…', napisala je uz fotografiju lopoča koji se zove Mayla Lily, zbog čega su mnogi uvjereni da je to baš ime njene djevojčice.

Lana Jurčević
Instagram 

'Nikad prije nismo čuli za to ime i tim više je cijela priča još posebnija. Kad sam krenula pretraživati na internetu, naježila bih se svaki put kad bih naišla na nešto što ili objašnjava ili samo ime ili cvijet. To mora da je unaprijed sve određeno i zapisano tamo Gore. Pozdravljamo vas nas dvije i jedva čekamo da se upoznate', dodala je.

Podsjetimo, Lana je rodila krajem studenog prošle godine.