Glumica, spisateljica i aktivistica Jelena Veljača na današnji dan prije tri godine postala je supruga Viti Turšiću, bivšem savjetniku Kolinde Grabar Kitarović i Ive Josipovića. Profinjeno i veselo vjenčanje u krugu obitelji i prijatelja, održalo se u centru Zagreba, točnije u Botaničkom vrtu.

Prije samog vjenčanja, Jelena je podijelila fotografiju s budućim suprugom uz stihove pjesme Arsena Dedića 'Sve te vodilo k meni', a već tom fotografijom dalo se naslutiti da Jelena izgleda prekrasno u elegantnoj vjenčanici. Za svoje treće vjenčanje, izabrala je kratku Alexander McQueen haljinu dok joj je kosa bila raspuštena.

Jelena Veljača i Vito Turšić
Filip Hofer 

Inače, cijelu svečanost dodatno je upriličila glazbena diva Tereza Kesovija koja im je otpjevala nekoliko pjesama, između ostalih i 'Posljednja i prva ljubavi'.

Jelena je za kumu odabrala Mateu Kotlar, dok je Vitov kum bio Marko Jurčić, savjetnik predsjednika.  Fotografije s vjenčanja pogledajte u galeriji:

Filip Hofer Vjenčanje Jelene Veljače i Vita Turšića

Prije vjenčanja je objavljeno kako su izgledale pozivnice za njihovo vjenčanje. Naime, PR stručnjak i dugogodišnji Jelenin prijatelj, Mate Rončević objavio je na Instagramu fotografiju s heštegom 'sve te vodilo k meni'.

Vjenčanje Jelene Veljače i Vita Turšića260176.jpg
Instagram 

Da su oboje vezu shvatili kao nešto na duge staze, dalo se naslutiti nekoliko mjeseci prije vjenčanja kada je Jelena ponosno otkrila da je s novim partnerom započela i zajednički život selidbom u stan od 165 kvadrata u Martićevoj ulici u centru Zagreba.

Da su u vezi otkriveno je sredinom rujna 2020. godine kada je Story ekskluzivno objavio fotografije na kojima u centru Zagreba sjede zajedno na kavi, a na rastanku je Vito Jelenu poljubio u usta. Nešto manje od godinu dana prije svadbe Jelena je gostovala u njegovom podcastu, a mnogi vjeruju da je veza tada i počela.

Nakon braka s glumcem Jankom Popovićem Volarićem, koji je trajao od 2009. do 2012. godine te trogodišnjeg braka s glumcem Dražen Čučekom, s kojim je nakon razvoda 2018. godine ostala u prijateljskim odnosima zbog kćerkice Lene, Jeleni je ovo treći brak. Vito se, pak, navodno u lipnju 2020. godine razveo od supruge Jelene Mesić Turšić, pomoćnice direktorice Sektora za turizam HGK, s kojom ima dvoje djece.