Jelena Karleuša u subotu je prijavila policiji svog supruga Duška Tošića zbog navodno fizičkog napada na nju i njenog  prijatelja. Zbog toga je u njihovu obiteljsku kuću na Dedinju došla i policija.

Ekipa Kurira uputila se na adresu na kojoj su Jelena i Duško živjeli prije nego što su se preselili u vilu koju su 2018. kupili od Dragana Stojkovića Piksija.

jelena karleuša
Happy TV 

'Tu Duška najčešće viđamo. Često ga posjećuju kćeri s kojima provodi većinu slobodnog vremena. Navraćaju njegovi prijatelji, i muški i ženski. Što se tiče Jelene, koja nam je bila najdraža susjeda, sada je ponekad vidimo u susjedstvu. Svako malo navrati autom po neke stvari. Jelena ovdje ima još dosta garderobe, dosta stvari joj je ostalo ovdje, da ne pretrpava novu kuću stvarima. Odmah uđe u garažu pa iz nje u kuću. Ponekad tu prespava, ali već neko vrijeme službeno živi u kući koju su kupili od Piksija oja je veća i ljepša, a ima i bazen za uživanje kad je ovako toplo kao sada', ispričao je bračni par iz ulice u kojoj je donedavno živjela Karleuša.

'Dugo nismo vidjeli da je bila tu u isto vrijeme kad i Duško, ali vjerojatno su se sretali. Pričalo se da će ovu kuću prodati, ali do sada ništa. Možda je i bolje tako - – da svatko ima svoj mir i svoje mjesto gdje može otići kad želi biti sam i pobjeći od stresa i nervoze. Čuli smo za ovaj skandal koji se dogodio, valjda će se sve uskoro riješiti. Bili su divan par, baš je bezveze što je sve ovako završilo', rekli su susjedi.

Jelena Karleuša
Instagram 

Prekjučer se prvi put oglasio i sam Tošić, koji je iznio svoju stranu priče o napadu na suprugu Jelenu i njenu prijateljicu. Tada je nogometašu policijskim alkotestom utvrđeno 0,8 promila alkohola u krvi. Na pitanje jednog od pratilaca na društvenim mrežama je li zaista udario Jelenu i čupao je za kosu, Duško je bio šokiran.

'Ne, naravno da je nisam ni pipnuo... Ona je sve namjestila', optužio ju je, a kasnije taj odgovor obrisao.

Na dan incidenta detalje drame koja je potresla ovaj elitni dio Beograda medijima su prepričali susjedi.

Duško Tošić i Jelena Karleuša
Instagram 

'Probudila me vika i Jelenino vrištanje i plač. Ovdje je otvoren prostor, sve se čuje. Vika se čula u cijeloj ulici, bilo je strašno. Rekla je: 'Pusti ga, pijan si, ubit ćeš ga!' Zvala je i pomoć. Psi su zabrinuto lajali. Jezivo. Duško je psovao, Jelena je uplakana rekla da ih ostavi na miru i da izađe van. Nakon nekog vremena došla je patrola, relativno brzo su došli. Ostali su neko vrijeme u kući. Jelena je plakala, tresla se... Vidjelo se da je doživjela težak šok. Bio je tu i visok mladić. I on je djelovao zbunjeno, zatim je i on otišao, a Jelena se vratila u kuću. Sve je više obiteljskog nasilja. Strašno', rekla je susjeda koja nije pristala na to da je fotografiraju jer ne želi probleme.

Instagram Jelena Karleuša i Duško Tošić