Pjevačica Žanamari Perčić u medijima je najčešće zbog svojih workout videa, u kojima ponosno ističe svoje bujne obline. Osim toga, puno se pisalo i o njezinom navodnom razlazu od supruga Marija, što pjevačica nikada nije ni potvrdila ni demantirala.

'Ja ne volim ništa o privatnom životu pa je zato ljudima i čudno jer ne želim komentirati pa misle da tko zna što skrivam. Otkad sam rodila štitim i to dijete, objavila sam ju možda dva tri puta u devet godina, počela sam drukčije razmišljati kad sam postala majka, ali s druge strane kad si 20 godina na sceni, poželiš jednostavno neke stvari zadržati za sebe.

Žanamari Perčić na Story Hall of Fameu
Story Press 

Onako, zar nije dovoljno da svoje emocije dijelim s ljudima kroz glazbu, ja već deset godina pišem sama svoje pjesme, sad je ovu novu napisao Fayo, ali evo ako ljudi nešto žele saznati o meni kao osobi ili mom privatnom životu, možda najbolje da poslušaju tekstove', rekla je za IN magazin.

Podsjećamo, Žanamari Perčić i njezin suprug Mario, javnosti poznatiji kao Joshua Macks, ponosni su roditelji malene Gabrijele kojoj je uskoro devet godina. Gabi nemamo priliku toliko često vidjeti jer je roditelji baš i ne objavljuju na društvenim mrežama.

Hall of Fame
Story Press 

Obitelj zajedno živi u Tučepima pored Makarske, gdje uživaju u suncu i moru tijekom cijele godine. Pjevačica u Zagreb dolazi samo onda kada je za taj grad vežu poslovne obveze.

Više njezinih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Pjevačica je velika zaljubljenica u fitness, a sada je iz brinete postala plavuša