Vlasnik zaštitarske tvrtke Sokol Marić Zlatko Marić oženio se početkom lipnja. Sudbonosno 'da' izgovorio je mladoj Kolumbijki Valentini Echeverri, a kako je sam rekao medijima, imali su čak dva obreda.

Prije 12 godina oženio se njegov sin Kristian, a danima se pričalo o raskošnom vjenčanju.

Godinu dana Lidija Marić, bivša supruga vlasnika zaštitarske tvrtke Sokol Marić, organizirala je vjenčanje iz bajke za svog sina Kristiana i njegovu djevojku Vedranu. Njena vizija postala je stvarnost od milijun i pol kuna na jarunskom Otoku hrvatske mladeži.

U šatoru od 1000 kvadrata 400 uzvanika nakon obreda u Crkvi Svetog Franje na Opatovini dočekani su kamenicama i šampanjcem.

zlatko marić
Davor Puklavec/ Pixsell 

Oko glavnog šatora u kojem je bilo 40 stolova i šank u sredini bilo je i osam manjih šatora za darove, kolače, pušenje i ostale dodatne svadbene potrebe.

Svaki stol u glavnom šatoru imao je svog konobara, a slijedovi jela izmjenjivali su se svakih sat vremena, pisao je Jutarnji list.

Mladenci su ples otvorili pjesmom Dean Martina 'That’s Amore', a nakon toga uzvanike su zabavljali Jasmin Stavros i Lidija Bačić, a kao posebni gost nekoliko pjesama dragih Kristianu i Vedrani otpjevao je i Željko Samardžić.

Kao posebno iznenađenje za mladence bio je organiziran i veliki vatromet koji je uslijedio odmah nakon puštanja balona. Mladoženja je bio odjeven u skupocjeno odijelo glasovitog dizajnera Toma Forda, a vjenčanicu, koja je do posljednjeg trena držana u tajnosti, s mladenkom Vedranom Vukojom dizajnirala je Matija Vuica.

Instagram Imanje Zlatka Marića