Nedavno pojavljivanje slavnog holivudskog ljepotana, glumca Ryana Goslinga, izazvalo je veliku buku među obožavateljima, koji nisu mogli ne primijetiti značajnu promjenu u njegovom tipično prepoznatljivom izgledu.

Pojavila su se nagađanja da je vidljiva promjena u njegovom izgledu posljedica potencijalnog pretjeranog korištenja filera.

Ryan Gosling
Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Popularni 'Ken' prisustvovao je premijeri svog novog filma 'The Fallen Guy' i dok je zauzeo središnje mjesto pred kamerama i okupljenima kako bi podijelio svoja razmišljanja o filmu, online gledatelji brzo su svoj fokus prebacili na nešto sasvim drugo. Online platforme su preplavljene komentarima na Goslingov izgled.

Jedna se osoba zapitala: 'Što se događa s licem Ryana Goslinga?', dok je druga primijetila: 'Ostario je.'

Ryan Gosling
Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Osim toga, bilo je mnogo nagađanja o uzroku njegovog promijenjenog izgleda, a neki su nagovještavali kozmetičke zahvate. Jedan je komentator primijetio: 'Preopterećenost filerima za obraze', dok se drugi požalio: 'Fileri su to uništili.'

Još jedna osoba na internetu također je podijelila svoje mišljenje, sugerirajući da je glumac možda bio podvrgnut kozmetičkim zahvatima.

Ryan Gosling
Adam Orchon Collection / Everett / Profimedia 

'Pogledajte što je plastični kirurg napravio licu Ryana Goslinga. Muškarci... nemojte to raditi', glasio je komentar.

Dodatno, fanovi su se pobrinuli da istaknu glumčev nevjerojatan talent i karizmu. Jedan obožavatelj je primijetio: 'Volim ga. Volim što se ne shvaća previše ozbiljno i zabavlja se', dok je drugi napisao: 'Ryan je dodan na popis sjajnih momaka!', prenosi Stil.