Kad se Marko Perković Thompson2022. povukao iz javnosti i otkazao sve nastupe kako bi bio uz svog sina Antu Mihaela koji je imao ozbiljnih zdravstvenih problema, to je prilično razočaralo njegove brojne fanove.

Dobra vijest stigla je ove godine kad je najavljeno da će pjevač biti gost na koncertu 'Imotski ne zaboravi', na kojem će nastupiti uz Matu Bulića i Dražena Zečića.

Mate Bulić i Marko Perković Thompson
Instagram 

Otkriveno je i da je upravo Ante Mihael bio taj koji je nagovorio oca da se vrati pjevanju te je on zaslužan za to što će Thompson nastupiti 6. kolovoza u Imotskom.

'Nekoliko mjeseci sin ga je nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učiniti. Stoga se na nagovor sina Ante Mihaela Thompson odazvao da bude gost s nekoliko pjesama u Imotskom', rekli su Thompsonovog tima za 24 sata.

Inače, koliko su Thompsonovi fanovi iščekivali njegov povratak svjedoči i činjenica da je koncert rasprodan u manje od 48 sati, a sad su iz Entrija su objavili da je ovo najtraženiji koncert u 2024. godini.

‘Koja je formula za najbrže rasprodan koncert u kojem deseci tisuća ljudi pokušavaju u isto vrijeme kupiti ulaznicu? Tri vrhunska izvođača, ogromna popularnost, jedinstvena lokacija u Imotskom, jedan od deset najljepših stadiona na svijetu, velik trud organizatora’, naveli su u objavi.

‘Od same objave odmah je došao na prvo mjesto najprodavanijih događaja na Entriju. Toj činjenici nisu zasmetale niti manje tehničke poteškoće koje smo iskusili radi velikog interesa. Ugodno iznenađeni razinom popularnosti i potražnje, držimo palčeve i za dodatni datum. Možda nam se i ostvari’, dodali su.

Dok njegovi brojni fanovi očekuju prvi nastup u 2 godine, Thompson je iznenadio jednim manjim za koji se saznalo putem društvenih mreža.

Na Instagram profilu Imocki crnjaci osvanula je snimka s jedne svadbe u Širokom brijegu na kojoj je Marko Perković Thompson zapjevao mladencima.